Om

Jag heter Alice och är högskoleutbildad personlig tränare och snart färdigutbildad läkare. Den här bloggen startade när jag jobbade som PT men jag tänkte återuppliva den med lite allt möjligt träningsrelaterat. Träning får gärna vara jobbigt och tungt, även om jag absolut kan uppskatta lugna och sköna pass också. Just nu tränar jag för att genomföra en Svensk klassiker, kanske med start med Lidingöloppet 2021, och blandar löpträning med styrketräning, framförallt med fria vikter.

 

2 reaktioner på ”Om

  1. Hej Alice
    Jag tycker det är kul att läsa din blogg och jag tror vi tycker likadant om träning. Fast jag har mest fastnat för crossfit-liknande träning i kombination med att springa rakt ut i skogen över stock och berg.

    Jag ser att du pluggar till PT och jag önskar dig all lycka i ditt yrkesval. Det verkar vara helt rätt för dig av det jag kan läsa i bloggen. Om du är intresserad får du gärna läsa min. Den handlar om att med hjälp av PT och träning ta sig tillbaka till en sund mental och fysisk hälsa. Adressen är http://www.resanstark.wordpress.com

    Må så gott, hälsningar Yvonne

    Gilla

    1. Hej Yvonne!
      Vad roligt och tack för dina fina ord!

      Crossfit är helt klart något jag vill träna mer, jag provade på för någon vecka sen och älskade det.

      Vilken härlig blogg du har! Det blir spännande att följa din resa!

      Ta hand om dig!
      Kramar
      Alice

      Gilla

Lämna en kommentar